El CF Sant Jaume incorporarà deu nous jugadors la propera temporada

El Club de Futbol Sant Jaume de Llierca, filial de la Unió Esportiva Olot, veurà renovada bona part de la seva plantilla pel proper curs. L’equip dirigit per Joan Sànchez i Héctor Simón ha confirmat la renovació de bona part del bloc, amb Puignau, Masó, Rigau, Sura Baldeh, Santos, Barnadas, Ruvirola, Cervera i Moreno, sumen deu noves incorporacions a l’equip que rejoveneixen la plantilla.

Héctor Simón, segon entrenador CF Sant Jaume: “Hi ha hagut bastants canvis. Estem formant un Sant Jaume més jove, amb jugadors del juvenil de l’Olot i amb incorporacions molt joves que tinguin ganes de competir.”

D’aquestes incorporacions, quatre procedeixen directament del futbol base de la Unió Esportiva Olot, mentre que una cinquena compta amb passat vermell. D’altra banda, dues de les quatre baixes anunciades passen a jugar l’any vinent a Primera Catalana, una categoria superior a la que disputa actualment el Sant Jaume, basat sobretot en la formació dels jugadors amb un sistema de treball semiprofessional.