Les Festes Majors de la Vall d’en Bas canvien de format per evitar les aglomeracions

La imatge d’una festa major amb concerts de gran format i aglomeracions de gent no serà la mateixa aquest any. Les comissions de festes dels pobles de la Vall d’en Bas i el consistori han valorat que, a causa de la pandèmia actual, els actes estaran enfocats als veïns del municipi i la difusió serà mínima, només entre els habitants de la Vall.

Helena Roca, regidora Cultura, Comunicació i Participació Aj. Vall d’en Bas: Des de l’ajuntament i a les comissions tenim molt clar que el primer de tot és la salut de la gent i aquest any no seran unes festes com les que coneixem amb molta gent, on les podem compartir entre els veïns i la gent de fora, però aquest any veiem que no pot ser possible perquè el més important és la salut.

Els mítics concerts de nit, autocars i festes de molta participació queden anul·lats, de manera que enguany s’apostarà pels sopars populars i activitats reduïdes, sempre respectant les mesures de seguretat com l’ús de mascaretes o la distància mínima establerta.

Helena Roca, regidora Cultura, Comunicació i Participació Aj. Vall d’en Bas: Es recomana que a tots els actes la gent que hi participi faci ús de les mascaretes i gel hidroalcohòlic i això sí que es proporcionarà des de l’ajuntament.

Actes com la gimcana rural, l’Espinada o el Ball de Joanetes diuen adéu a la programació estival d’aquest any per donar pas a altres esdeveniments de petit format, una programació que s’ha hagut d’adaptar, però que s’espera poder reprendre l’any vinent.

x