El coronavirus obliga a suspendre les festes del barri del Carme d’Olot

Els mítics personatges de la faràndula del barri del Carme d’Olot; el Drac, el Pollastre i el Conill no sortiran al carrer els propers 15, 16 i 17 de juliol per oferir la tradicional cercavila i el ball a causa de la crisi del coronavirus i les mesures de prevenció, un fet que no es produïa des de la guerra civil.

Jordi Rubio, ballador faràndula: Queden anul·lats el que són la cercavila i els balls a la plaça. És una decisió trista però alhora valenta perquè no ens podem arriscar, primer és la salut.

El que sí que se celebraran són les misses en honor a la Mare de Déu del Carme, així sí, amb aforament limitat. Entre les mesures que es prendran a les celebracions litúrgiques, els fidels no podran pujar al cambril de la verge a causa de les mesures de prevenció adoptades pel coronavirus.