Els Catòlics d’Olot canvia de presidència

Els Catòlics d’Olot canvia de direcció. El relleu passa a les mans de Marià Clavell, ja vinculat amb l’entitat i a l’organització de la Cavalcada de Reis de la ciutat. Clavell s’ha marcat com a objectius per encarar aquesta nova etapa revitalitzar l’espai amb diversos eixos estratègics com augmentar la massa social del centre cultural, convertir-lo en un espai sociocultural de referència, seguir mantenint la cavalcada perquè esdevingui una de les més singulars de Catalunya i que l’entitat sigui viable econòmicament.

Marià Clavell, director Els Catòlics Olot: Jo ja fa molts anys que estic vinculat amb la cavalcada de Reis i dins la junta ja feia dos anys. És per intentar continuar la feina que s’ha fet fins ara des dels Catòlics, buscar un relleu, en tenia ganes, m’ho vaig plantejar i vaig decidir acceptar-ho.

La nova direcció afirma que intentarà apropar als joves a l’entitat per continuar amb el relleu generacional, ja que sinó els preocupa que en un futur hagi d’acabar tancant les seves portes.