Els museus d’Olot reobren les seves portes amb l’entrada gratuïta fins a finals de juliol

Aquest divendres, els tres museus d’Olot tornen a obrir les seves portes després  de més de tres mesos de tancament a causa de la crisi del coronavirus. La incorporació de mampares de metacrilat als taulells, la reducció dels aforaments a sales específiques com el simulador de terratrèmols al Museu dels Volcans o a la sala d’audiovisuals del Museu dels Sants,  l’anul·lació de totes les audioguies o activitats tàctils són algunes de les mesures que s’han pres.

Montse Mallol, directora Museus d’Olot: Els museus són oberts, els museus són espais segurs, són espais de pau i tranquil·litat, de poder passejar-se tranquil·lament sense aglomeracions.

A més, des de ja fa uns dies, són moltes les persones que s’han interessat per la reobertura dels museus olotins.

Montse Mallol, directora Museus d’Olot: Ens està sorprenent que des d’ahir i avui, estem rebent moltes trucades de gent preguntant-nos si poden venir. La normalitat, espero que es vagi aconseguint mica en mica.

I es que per tal de reactivar l’activitat, des d’aquest divendres i fins al 31 de juliol, l’entrada a tots els museus de la capital garrotxina serà gratuïta.

Montse Mallol, directora Museus d’Olot: Tothom pot entrar manera gratuïta, passejar, triar el museu que vulgui… Intentem donar les màximes facilitats a la gent per intentar tornar el més aviat possible a la nostra normalitat.

x