L’Ajuntament d’Olot concedeix prop de 533.000 euros a entitats i associacions de la ciutat

L’Ajuntament d’Olot ha lliurat ja els ajuts a entitats i associacions olotines. En total, el consistori ha concedit fins al moment prop de 533.000 euros a entitats esportives, socials, culturals i de promoció del territori.

Moltes entitats i associacions, a causa de la COVID 19 i les mesures de prevenció, han decidit suspendre les seves activitats previstes per l’any vinent, però n’hi ha moltes altres que encara ara estan a l’expectativa de si podran o no realitzar els actes previstos. Per aquest motiu, bona part de les subvencions han quedat condicionades a l’evolució d’aquests propers mesos.

Pep Berga, alcalde d’Olot: Tots estem una mica pendents per saber com evoluciona la pandèmia, per saber si l’activitat cultural, social, veïnal…tot allò que s’acaba subvencionant des de l’ajuntament es podrà fer o no. Hi ha activitats que són molt clares. Les activitats esportives d’un club, per exemple, encara que s’hagi vist alterada continuen tenint entrenadors, lloguers de pista, material que han de comprar… una colla de despeses que les entitats tenen però n’hi ha d’altres que tenen a veure ben bé amb unes activitats en concret que si s’han d’anul·lar, aquests diners es podran destinar a un altre necessitat de la ciutat.

Cada any l’Ajuntament d’Olot destina una partida de més d’un milió d’euros a prop de 250 associacions o entitats amb l’objectiu de fomentar i potenciar el teixit associatiu de la ciutat.

Deixa un comentari