Olot destinarà aquest estiu més de 200.000 euros a millorar alguns carrers de la ciutat

Més de 7.000 metres quadrats de carrers de la ciutat d’Olot viuran millores aquest estiu. A partir de dimarts vinent, es posarà en marxa el Pla d’Asfalts d’aquest 2020, una partida dotada amb més de 200.000 euros. Pel que fa a la renovació de la calçada, s’¡actuarà en set carrers, com els carrers Abat Racimir, Salt de les Bigues i Bisbe Lorenzana, la Plaça de Mas Bernat, la zona del Pavelló d’Esports i les avingudes del Morrot i Reis Catòlics. El coronavirus no ha modificat la partida, però ha obligat a accelerar el tràmit.

Aniol Sellabona, regidor via pública Ajuntament d’Olot: “Ens ha obligat a anar una mica més de pressa, per fer les contractacions, perquè aquest és el millor període per dur a terme aquestes obres.”

A banda d’asfaltar la calçada, també s’arreglaran voreres, drenatges, enllumenats, canalitzacions i jardineria. Entre les voreres on s’actuarà hi ha la dels carrers Macarnau, Secretari Daunis, Honduras, Avinguda Europa i Joaquim Vayreda. Aquesta darrera compta amb diversos equipaments i serveis destacats per Olot.

Aniol Sellabona, regidor via pública Ajuntament d’Olot: “És una vorera que tenim ganes d’ampliar. Hi ha un equipament important per la ciutat com és l’escola Petit Plançó. Aquesta ampliació de vorera ens permetrà millorar amb la seva seguretat.”

Es preveu que els treballs del Pla d’Asfalts finalitzin abans del mes de setembre.