Sant Joan les Fonts ofereix visites guiades al municipi

Oferir la possibilitat de descobrir alguns elements del patrimoni natural i històric del municipi és un dels objectius que s’ha marcat assolir l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts aquest estiu gràcies a les visites guiades organitzades amb l’agència local FENTOURS. Una iniciativa pensada per a visitants de proximitat i els propis ciutadans, persones amb un interès per conèixer la vila i aprofundir en la seva història.

Anna Serra, alcaldessa accidental Sant Joan les Fonts: Volem reactivar el comerç local, donar vida al poble i a una de les empreses turístiques locals que és FENTOURS, que són els encarregats de guiar les visites i preparar-les durant tot aquest estiu.

La primera de les visites serà aquest dissabte 4 de juliol a les set de la tarda, on es visitaran les colades de lava a la zona del Boscarró i el Molí Fondo. La segona, serà el proper 26 de juliol oferint un recorregut pels comerços dels anys 50 i 60.

Lídia Bartolí, guia turística: Aquí a Sant Joan hi havia, per exemple, moltes barberies, però també hi havia botigues de queviures i la gent hi feia vida, a banda d’anar a comprar o anar-se a tallar els cabells també hi anaven a xerrar.

Les visites són gratuïtes, però cal inscripció prèvia a través de la pàgina web, correu electrònic o telèfon de l’agència. Tot i que de moment se n’han programat quatre, el consistori es planteja oferir-ne més si la iniciativa obté una bona resposta.

x