Els museus d’Olot celebren el primer cap de setmana de reobertura després de tres mesos d’inactivitat

De mica en mica, la cultura va tornant a deixar-se veure i aquest cap de setmana la comarca n’ha viscut un gran exemple. Després de tres mesos d’inactivitat, els tres museus d’Olot van tornar a obrir divendres les seves portes amb l’entrada gratuïta fins a finals de juliol. El Museu de la Garrotxa, amb aforament limitat, va rebre visitants tant de la Garrotxa com de fora de la comarca.

David López, personal d’Atenció al Públic del Museu de la Garrotxa: Des del Museu de la Garrotxa estem satisfets, perquè des que hem obert ja hi ha una mica de moviment. Tenim visitants d’aquí a la comarca i també ha vingut gent des de Barcelona i Madrid.

La valoració és positiva, encara que és complicat fer una previsió sobre l’evolució dels visitants.

David López, personal d’Atenció al Públic del Museu de la Garrotxa: Es veu un interès de cara els visitants i els turistes, sobretot, perquè ens truquen per saber si ja tenim les instal·lacions obertes. Fer una previsió és una mica complicat, però de moviment se’n veu i creiem que la gent comença a voler venir.

x