Conrad Vila presenta el primer llibre ‘La Sorra’ de la seva trilogia ‘Ull d’horus’

Sant Jaume de Llierca va congregar un centenar de persones davant el Centre Cívic del poble. El motiu, més que justificat. Conrad Vila, antic alcalde del municipi, va presentar el primer llibre ‘La sorra’ de la seva trilogia ‘Ull d’Horus’. El mateix autor va descriure d’aquesta forma el llibre que acaba de publicar.

Conrad Vila, autor de ‘La Sorra’: Una mica de ficció dins la realitat actual. Ens trobem avui en dia en un coronavirus que no s’havia esperat ningú. El llibre en parla. No és el coronavirus, però és un altre ésser que surt de la terra i es vol posar per sobre de l’escala evolutiva de la humanitat. El que vol demostrar és que l’amistat és el més potent que té l’ésser humà per destruir tot allò que se’l vol menjar.

 

Josep Oliveras, Editorial Oliveras: L’escriptura és una cosa vocacional. Escriu qui li agrada. Ell escrivia, però des de casa seva. És un pas que quan li parles de publicar el llibre, perquè a nosaltres ens agradava, sempre fa un respecte per l’escriptor.

L’actual alcalde del municipi, Jordi Cargol, o el mateix president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, tampoc es van voler perdre la presentació.

Jordi Cargol, alcalde de Sant Jaume de Llierca: El llibre m’ha agradat molt. La veritat és que no sabíem d’aquesta faceta d’en Conrad. Ell havia sigut alcalde. Fa vuit anys va ser alcalde del nostre poble. Estem molt contents que es dediqui també al món de l’escriptura.

 

Miquel Noguer, president de la Diputació de Girona: És això el que hem d’esperonar. Que la gent que coneix els municipis en parli i que la gent que s’atreveix a escriure sobre els municipis ho faci. Aquestes lectures són molt amenes per la gent del poble. Penso que aquest és l’impuls que també dona la Diputació a la cultura del nostre país i de la nostra demarcació.

Un fet vital per a la supervivència de la cultura que l’escriptura segueixi caminant en uns temps com els actuals.