El Club Hoquei Olot organitza quatre setmanes de formació esportiva per als seus jugadors

El Club Hoquei Olot no ha volgut esperar ni un minut més per tornar a calçar-se els patins. Fins al 24 de juliol, el pavelló municipal d’esports acull prop de 4 setmanes de formació esportiva per aproximadament 100 nens i nenes del club.

Aniol Mangas, Club Hoquei Olot: Vam decidir organitzar una tecnificació, que bàsicament són uns entrenaments per jugadors i jugadores del club. La veritat és que hem tingut molt bona acollida perquè gairebé el 90% dels nens i nenes s’han apuntat. Amb moltes ganes de tornar una mica a la normalitat.

Pel que fa a les mesures de seguretat, que l’hoquei sigui un esport d’equip, és un condicionant que fa que sigui difícil mantenir certes mesures de seguretat entre els jugadors.

Aniol Mangas, Club Hoquei Olot: Els entrenaments són grups definits, que no poden canviar de grup per si passés alguna cosa. Les mesures de seguretat per entrar al pavelló és com quan anem a les botigues, mascareta, gel hidroalcohòlic… A l’hora d’entrenar, sobretot pels nens, seria difícil utilitzar les mascaretes així que no les utilitzem. Sí que els entrenadors tenim en compte mantenir les distàncies l’únic que al ser un esport d’equip de vegades és una mica difícil.