El Consorci SIGMA demana extremar les mesures de prevenció davant la COVID-19

El Consorci de Medi Ambient i Salut Pública SIGMA se suma a les recomanacions del sector sanitari per alertar a la població de la possible relaxació davant les mesures de prevenció de la COVID-19. Amb l’arribada de la nova normalitat els experts demanen continuar extremant les mesures de control, seguretat i protecció i integrar-les a la realitat quotidiana.

Francesc Canalias, director Consorci SIGMA: Tots estem bastant més tranquils, els serveis i sistemes sanitaris s’han anat recuperant, no hi ha les tensions que hi ha hagut i que l’han portat a l’extrem del col·lapse i, per tant, estem tots molt relaxats, però estem convençuts que no ha passat i el que ens diuen tots els estudis epidemiològics i els experts és que això no ha passat.

Mantenir la distància de seguretat, utilitzar les mascaretes i rentar-se les mans sovint són les accions que el Consorci demana seguir per tal d’evitar rebrots.