Aquest dimecres caldrà haver resintonitzat els canals de televisió a Olot i la Vall d’en Bas

Després que la crisi del coronavirus va obligar a aturar el segon dividend digital, en els propers dies es procedirà a fer l’apagada d’alguns canals a la Garrotxa, entre ells els d’Olot Televisió i Televisió del Ripollès. Per tant, caldrà resintonitzar-los. En el terme municipal de la Vall de Bianya, el canvi ja ha estat efectuat. Aquesta setmana es realitzarà als repetidors de Montolivet i les Tries, que donen cobertura a la pràctica totalitat d’Olot, i també els repetidors del Mallol i del Mercadal, que afecten el municipi de la Vall d’en Bas. En el cas de les llars unifamiliars, només caldrà resintonitzar el canal mentre que a les comunitats de veïns, cal posar-se en contacte amb l’instal·lador. La majoria de comunitats ja han fet el pas. Per a les que falten, encara es dona uns dies de temps.

Joan Bramon, Xartic: Es tracta que tinguem temps d’avisar a la gent si encara hi ha algú que no hagi instal·lat el modul i tenim dos dies per acabar d’arranjar-ho perquè ningú es quedi sense veure alguns canals.

La setmana que ve es realitzarà la mateixa operació en els repetidors de Santa Magdalena i la Mare de Déu del Mont, que donen cobertura a la resta de la comarca. En cas de deixar de veure els canals, simplement cal resintonitzar-los de la mateixa manera que es farà aquests dies a Olot i la Vall d’en Bas.

x