Comença a Olot la sisena edició del Circ a la Plaça amb ‘Save the temazo’ de Col·lectiu Frenètic

Un any més, i des de ja en fa sis, el circ torna a la plaça de Braus d’Olot, emmarcat dins del cicle d’activitats d’estiu Cua de Drac.

Tot i que, com sempre, les entrades són gratuïtes, enguany i per qüestions de seguretat amb motiu de la COVID-19 cal agafar una entrada anticipadament a la web d’Olot Cultura, a la taquilla del Teatre o a Can Trincheria.

Aquesta entrada, el que fa és dividir al públic en quatre zones dins la mateixa plaça de Braus: zona verda, grada verda, zona rosa, grada rosa.

Tena Busquets, programadora arts escèniques Olot Cultura: Un cop estiguin dins la plaça, hauran d’estar amb el grup amb el que hauran vingut, separats amb la distància corresponent del següent grup. A partir d’aquí, fins a completar l’aforament màxim que són aproximadament unes 300 persones.

Aquest any hi haurà quatre espectacles, tots ells de companyies catalanes o nacionals.  El primer, demà al vespre, és ‘Save the temazo’, del Col·lectiu Frenètic. ‘Save the Temazo’ és una ONG que investiga les relacions entre la música, les emocions i la gresca en general.

Tena Busquets, programadora arts escèniques Olot Cultura: És un espectacle musical, amb un ritme molt trepidant. Amb trapezi, acrobàcies, equilibris i molt dinàmic. Serà gairebé estrena, l’hauran fet molts poquets dies abans.

El seguiran ‘Coseling’, de la Companyia Cap i Cua el dimecres 15 de juliol, ‘Envà’ d’Amer i Àfrica el 22 i per últim Ye Orbayu, de Companyia Vaques el 29 de juliol.