El ciclisme creix en aficionats tot i les restriccions durant el confinament per la COVID-19

El ciclisme ha estat un dels esports que ha sortit reforçat durant el confinament. La compra de bicicletes, rodets i material ha augmentat, a més de les inscripcions a la Federació. Tot i que no ho ha tingut fàcil a causa de les limitacions d’horaris, moviments i distància de seguretat, el nombre d’aficionats ha crescut.

Carles Torrent, president Club Ciclista Infantil Olot: Sí que la gent se n’ha donat compte que és un esport molt fàcil de fer, no necessites cap instal·lació, pots anar per les carreteres quan ja tens una certa edat i tens una llibertat que altres esports no et proporcionen.

A l’inici de la temporada van ser molts els ciclistes que van veure aturada la seva pràctica esportiva a causa de la cancel·lació de la majoria de carreres i competicions. Al Club Ciclista Infantil d’Olot, però, els entraments han continuat a la majoria de les seves categories.

Carles Torrent, president Club Ciclista Infantil Olot: Estàvem començant la temporada amb les carreres bones i a tots els que ens agrada el ciclisme i aquest món en aquests moments estaríem veient el Tour de França i ja tenim ganes de veure ciclisme, les carreres i els noms rellevants del sector.

Competicions com el Gran Premi de Primavera d’Olot i Ripoll s’han aplaçat als dies 8 i 9 d’agost, però d’altres com la Volta a la Garrotxa o la 100% Tondo encara no tenen una data fixada dins el calendari esportiu.

Deixa un comentari