La Garrotxa es manté en la mitjana d’un positiu per coronavirus al dia i sense ingrès però es crida a no abaixar la guàrdia

Les xifres de contagis a la regió sanitària de Girona són molt diferents a les de la regió de Lleida, on actualment es registren 136 positius per coronavirus per cada 100.000 habitants. A les comarques de Girona, cada dia es confirma una mitjana de tres contagis nous per cada 100.000 habitants. A la Garrotxa, comarca on hi viuen unes 55.000 persones, està registrant una mitjana d’un positiu per dia. A l’Hospital, a hores d’ara hi ha només tres ingressats per coronavirus, i dos estan a l’espera de rebre l’alta hospitalària. Les dades són bones, tot i que des de l’Ajuntament d’Olot es demana no abaixar la guàrdia.

El bon temps de l’estiu pot fer relaxar les conductes, la qual cosa provocaria una regressió de la llibertat de moviments. Des de l’Ajuntament, s’apel·la a la responsabilitat de cadascun dels ciutadans per seguir mantenint les mesures conegudes de distància, mascareta i rentat continu de mans.

Deixa un comentari