L’Ajuntament d’Olot inicia les obres del Pla d’Asfalts 2020 amb l’ampliació de la vorera del carrer Joaquim Vayreda

L’Ajuntament d’Olot ha iniciat, aquest dimarts, la primera fase dels treballs del Pla d’Asfalts 2020 que té com a objectiu principal portar a terme actuacions de millora de la circulació i de les voreres de diversos carrers de la ciutat.

Les primeres actuacions s’han centrat en la ampliació de la vorera del carrer Joaquim Vayreda, que compta amb diversos equipaments i serveis destacats per Olot, millorant així la seva seguretat. Aquets treballs duraran aproximadament tres setmanes i fins llavors el trànsit quedarà desviat.

Aniol Sellabona, regidor via pública Aj.Olot: És un carrer que teníem moltes ganes de poder fer aquest eixamplament de voreres. Hi ha un equipament molt important per a la ciutat, l’escola Petit Plançó, on ara mateix hi havia unes voreres molt estretes i l’entrada i la sortida de tots els nens i nenes de vegades produïa situacions complicades. Pensem que guanyem en seguretat, que és un element molt important al voltant d’un equipament d’aquestes característiques.

A banda, també s’actuarà a altres carrers de la ciutat, com els carrers Macarnau, Secretari Daunis, Honduras i l’Avinguda Europa i també s’arreglaran drenatges, enllumenats, canalitzacions i jardineria.

Pel que fa a la renovació de la calçada, s’actuarà en set carrers, com els carrers Abat Racimir, Salt de les Bigues i Bisbe Lorenzana, la Plaça de Mas Bernat, la zona del Pavelló d’Esports i les avingudes del Morrot i Reis Catòlics.

Aniol Sellabona, regidor via pública Aj.Olot: A partir de mitjans d’agost entraríem en el que és la reparació i millora de l’asfaltatge.

En aquesta ocasió compta amb un pressupost de més de 200.000 euros. Les obres s’allargaran durant tot l’estiu i la previsió és que finalitzin abans de l’inici escolar del mes de setembre.