Cal resintonitzar els canals d’Olot Televisió i Televisió del Ripollès durant els propers dies

Després que la crisi del coronavirus va obligar a aturar el dividend digital, en els propers dies s’assistirà a l’apagada d’alguns canals a la Garrotxa, entre ells Olot Televisió i Televisió del Ripollès. Per tant, caldrà resintonitzar-los. En el terme municipal de la Vall de Bianya, el canvi ja ha estat efectuat. Aquesta setmana es realitzarà als repetidors de Montolivet i les Tries, que donen cobertura a la pràctica totalitat d’Olot, i també els repetidors del Mallol i del Mercadal, que afecten el municipi de la Vall d’en Bas.

La setmana que ve es realitzarà la mateixa operació en els repetidors de Santa Magdalena i la Mare de Déu del Mont, que donen cobertura a la resta de la comarca. En cas de deixar de veure els canals, caldrà resintonitzar-los de la mateixa manera que es farà aquests dies a Olot i la Vall d’en Bas.

x