El Govern treballa en l’obligatorietat de l’ús de mascaretes tot i que es mantingui la distància de seguretat

El Govern està treballant en la implementació de la obligatorietat de l’ús de les mascaretes en espais oberts i tancats, fins i tot quan es pugui mantenir la distància de seguretat. A Olot Televisió hem sortit al carrer per conèixer la opinió dels ciutadans.

Yordanka Hernández: Això és un tema que socialment hem de respectar tots. Hem d’estar disposats a complir tot allò que diguin els científics, que són en definitiva els que tenen la veritat sobre el tema. I nosaltres per consciència social i respecte als altres hem de fer-ho.

Daniel Aula: Hi estic d’acord, és un sistema de prevenció i actualment hi ha moltes persones sense mascareta pel carrer.

Meritxell Gabarró: Em sembla molt correcte, hem passat tres mesos tancats i ara que ens deixen sortir almenys hem de fer cas, almenys fins que no es trobi la vacuna. Jo no tinc pas ganes de tornar-me a tancar.

Judit Roca: Em sembla molt bé, hem de ser conscients que si no utilitzem les mascaretes tot pot anar a pitjor, llavors penso que d’aquesta manera tothom en serà conscient i evitarem rebrots.

Fina Darné: Ja sabem que fa molta calor i que no hi estem acostumats, però en part ho veig bé perquè hi ha gent que no ho respecta, tan joves com grans.

 

Deixa un comentari