La consellera Teresa Jordà presideix la presentació de l’últim llibre d’Oriol Junqueras, ‘Parlant amb tu d’amor i llibertat’

‘Parlant amb tu d’amor i llibertat’ és l’últim llibre publicat pel president d’Esquerra Republicana de Catalunya i expresident de la Generalitat, un recull de textos que han ajudat Oriol Junqueras a sobreposar-se de la seva situació a la presó, i que ara vol compartir amb els lectors.

Artur Junqueras, pare d’Oriol Junqueras: La poesia és un gènere molt difícil. Per això, en aquests moments m’atreveixo a dir tan als lectors possibles com als futurs, que ho feu a poc a poc.

L’acte de presentació a Olot ha comptat amb la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, que s’ha referit al 100.2 ratificat per la jutgessa, que permet a Junqueras sortir de la presó per treballar.

Teresa Jordà, consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació: D’això no n’hem de fer una festa, al contrari, hem de seguir reivindicant aquesta amnistia i un judici just.

Jordà és partidària de celebrar eleccions al Parlament de Catalunya per reconstruir el país després del coronavirus, ha dit, aixó com de la celebració d’un nou referèndum sobre la independència de Catalunya.

Teresa Jordà, consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació: Ens agrada votar, sigui el que sigui. Esperem que molt aviat puguem fer-ho en un referèndum per decidir la llibertat política del país.

La consellera no ha volgut pronunciar-se sobre si Esquerra repetiria campanya electoral amb altres formacions independentistes. Diu que això ho hauran de decidir les executives dels diferents partits.

Teresa Jordà, consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació: Això pertoca a les executives dels diferents partits polítics o moviments polítics i quan es determini es parlarà de tot. El diàleg sempre per damunt de tot.

x