La Federació Catalana de Futbol publica el calendari de la propera temporada 2020-2021

El futbol català comença a veure la llum al final del túnel amb la publicació del calendari esportiu per la temporada 2020-2021. Seran els propers 3 i 4 d’octubre quan començaran les competicions d’àmbit territorial a Catalunya amb la primera jornada de lliga de futbol i futbol sala.

Les categories de Primera, Segona i Tercera Catalana en futbol amateur masculí tornaran al terreny de joc a principis de tardor, i de la mateixa manera ho faran la Preferent i Primera Divisió del futbol amateur femení. Els grups de Quarta Catalana, Divisió d’Honor i Preferent masculina i femenina ho faran el cap de setmana següent, el 10 i 11 d’octubre. I també en futbol base, tota la Primera Divisió masculina i femenina tornaran a la competició els dies 17 i 18 d’octubre. Mentre que la resta de categories de futbol amateur femení i formatives ho faran el 24 i 25 d’octubre.

S’han marcat com a dates de descans el Nadal, Setmana Santa i el 4 d’abril. I s’habilitaran com a dates per competir el pont de la Puríssima i Carnestoltes.