Segon dia de les PAU 2020 amb exàmens de llengua catalana, llengua estrangera i de modalitat

Aquest dimecres ha estat el segon dels quatre dies de les PAU 2020. El primer examen del matí ha estat el de llengua catalana i literatura, que en termes generals, ha anat millor que el de llengua castellana d’ahir. El que també sembla que ha estat general, ha estat la tria de les opcions, guanyant la opció A.

Helena Pau, estudiant Batxillerat Bosc de la Coma: He triat la A, perquè la trobava més fàcil. Prou bé. Els verbs m’han costat una mica, però m’ha anat bé.

Martina Folcrà, estudiant Batxillerat Abat Oliva de Ripoll: He escollit la A. Però només per l’apartat que has de canviar els temps verbals, que un l’havies de passar de passat a futur i l’altre al passat perifràstic

Pel que fa a la preparació atípica de la selectivitat enguany, majoritàriament telemàtica, la majoria surten contents dels exàmens, considerant bona la seva preparació prèvia amb el contingut final de les proves.

Martina Folcrà, estudiant Batxillerat Abat Oliva de Ripoll: Tenint en compte la manera que ens l’hem hagut de preparar,  penso que l’han fet assequible per tothom així que crec que en general també haurà anat bé.

Helena Pau, estudiant Batxillerat Bosc de la Coma: Ha estat bé, sí. Són coses que ja havíem treballat, així que bé.

Aquest dimecres, a banda de català, els gairebé 250 alumnes que s’estan examinant a les PAU també han realitzat l’examen de llengua estrangera, a més d’un examen de modalitat com ara d’Electrònica, d’Economia de l’Empresa o de Literatura Catalana.

Dijous, començarà amb història o filosofia, a més de dues assignatures que depenen de l’itinerari que l’estudiant hagi escollit al batxillerat, seran dibuix artístic, Llatí, matemàtiques dibuix tècnic i literatura castellana.