El SIGMA demana reservar prèviament als restaurants com a mesura de control davant la COVID-19

EL SIGMA reclama la necessitat de l’ús de mascaretes en espais oberts i tancats i reafirma la importància de no relaxar-se davant la posada en marxa de la nova normalitat, ja que l’abandonament de les mesures de seguretat i prevenció pot comportar conseqüències greus i l’augment de casos positius per COVID-19. Sobretot, explica el seu director, quan els clients entren en establiments de restauració.

Francesc Canalias, director Consorci SIGMA: Més aviat són els propis clients els que tenen aquesta sensació de relaxament i abandonament de les mesures de seguretat. Entren als establiments pensant que ja no hi ha perill, però sí que n’hi ha.

Davant un brot de coronavirus conèixer i detectar la cadena de transmissió és de vital importància per als sanitaris, de manera que es demana seguir amb la reserva prèvia a bars i restaurants.

Francesc Canalias, director Consorci SIGMA: Jo el que demanaria és que la gent segueixi fent reserves prèvies, perquè tenen un component que no considerem i que és molt important, que és que queda constància de la persona que ha estat en aquell restaurant i el dia.

El sector de l’hostaleria també s’ha adaptat per complir amb les mesures de seguretat reduint l’aforament als establiments per mantenir la distància entre comensals i reordenant les cuines i el servei.