L’Ajuntament d’Olot ofereix tres pisos de Protecció Oficial al carrer Lliberada Ferrarons

L’Ajuntament d’Olot ha aprovat el procés d’adjudicació de tres habitatges municipals en règim de lloguer al carrer Lliberada Ferrarons número 9. Són tres immobles que ja han estat reformats i s’oferiran sota un arrendament d’uns 130 euros al mes a través del Registre de Sol·licitants d’Habitatges de Protecció Oficial i sota el requisit de comptar amb un empadronament d’almenys dos anys a la comarca.

Jordi Güell, regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Olot: Són de 35 m2, per tant són uns habitatges adequats per a una persona jove, una parella o una persona gran que té ganes de venir a viure al centre.

L’espai es va destinar inicialment a la creació d’un centre de co-working i després a un emplaçament per a entitats, però al no obtenir els resultats esperats el consistori ha decidit finalment reformar-lo i crear tres habitatges de lloguer social per cobrir la demanda que pateix la capital garrotxina. Però aquesta no serà l’única acció de l’ajuntament per facilitar l’accés a l’habitatge.

Jordi Güell, regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Olot: Al mateix carrer Lliberada Ferrarons hem comprat dues propietats i estem en negociacions amb el veí del costat per fer una promoció conjunta i estem explorant altres possibilitats també.

El Registre de Sol·licituds és de caràcter públic, de manera que si els demandants compleixen amb els requisits establerts poden accedir a la inscripció per optar a una de les vivendes que ofereix l’Ajuntament d’Olot.