Sant Joan les Fonts contracta vigilància nocturna per aturar els aldarulls

Durant els mesos de juliol i agost Sant Joan les Fonts comptarà amb un servei de vigilància nocturna com a mesura per garantir la convivència i el compliment de la normativa arrel dels aldarulls que viu el municipi. Els veïns i veïnes del Barri Vell han expressat al consistori les molèsties que viuen de matinada.

Carles Grèbol, regidor Governació Ajuntament Sant Joan les Fonts: Sobretot hi ha baralles, es destrossa mobiliari urbà i crits. Això passa a altes hores de la matinada i hem de vetllar pel descans dels veïns, que són les queixes que hem rebut últimament.

Aquest cap de setmana serà la posada en marxa del nou servei de vigilància.

Carles Grèbol, regidor Governació Ajuntament Sant Joan les Fonts: Es contractarà a una persona que donarà voltes pels carrers del poble per tal de garantir aquesta seguretat per als veïns.

L’Ajuntament remarca que l’Ordenança de Convivència i Via Pública no permet el consum de begudes alcohòliques fora de l’establiment en el qual s’expenen i recorda que és competència dels propietaris dels negocis fer el control del consum fora del local o de les terrasses autoritzades.