S’anul·len les competicions de natació programades per aquest estiu però continuen els entrenaments i cursets

Un altre dels esports que ha patit les conseqüències de la COVID-19 ha estat la natació, que també ha vist aturada la seva activitat esportiva i l’anul·lació de les competicions programades per aquest estiu a la Garrotxa com la Challenge David Moner i la Copa Pirineus, a banda de la pèrdua d’aficionats.

Pere Vilà, president Club Natació Castellfollit: Durant aquest temps de confinament hem perdut nedadors pel camí, al no poder competir no hi ha l’al·licient que tot esportista necessita i molts han dit que ja s’ho tornarien a plantejar de cares a l’estiu.

Tot i així, els cursets i entrenaments continuen però prenent les mesures de seguretat necessàries.

Joan Cabratosa, president Besalú Club Natació: Ens vàrem plantejar a veure què fer i vàrem pensar que els entrenaments havien de continuar igual. És a dir, el fet que haguem viscut la situació causada pel coronavirus no vol dir que, si és possible, no aprofitem la piscina de Besalú i l’aigua que tenim.

Pere Vilà, president Club Natació Castellfollit: La piscina de Castellfollit al matí no està oberta al públic i al bany lúdic, sino a l’activitat esportiva i d’ensenyament. Llavors al migdia la piscina es tanca, es fa una desinfecció general i es torna a obrir al bany general.

S’espera que a l’octubre es puguin reprendre les competicions amb l’arribada de la nova temporada esportiva.

x