El casal d’estiu de Sant Jaume de Llierca incrementa el nombre d’inscrits respecte anys anteriors

Tot i tractar-se d’un estiu diferent i on s’han d’adoptar diverses mesures de seguretat i prevenció per fer front a la COVID-19, els casals mancomunats de la Garrotxa organitzats pel Servei de Joventut del Consell Comarcal han començat amb bon peu, i en alguns, com és el cas de Sant Jaume de Llierca, amb un augment d’inscrits respecte a anys anteriors.


 

Aniol Sellabona, conseller: Tots teníem el dubte d’un any que és diferent, que és singular i inèdit. Per tant, tots hem iniciat els casals convençuts que fem la feina ben feta i d’haver-nos preparat bé i la veritat és que hem començat amb molt bon peu.

L’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca s’ha involucrat en la posada en marxa del casal facilitant acompanyament, servei de neteja i eines per complir amb les mesures necessàries.

Lourdes Barris, regidora Educació i Lleure Aj. Sant Jaume de Llierca: Des de l’Ajuntament creiem que és important que el poble tingui una educació en el lleure organitzada i propera a les famílies, sobretot. I més aquest any hem apostat perquè tota la mainada estigui segura amb els protocols que marca la Generalitat de Catalunya.

Aquest any, els nens i nenes podran gaudir de la majoria d’activitats programades exceptuant la tradicional dormida, però els acompanya un personatge que els ensenyarà la importància del reciclatge i la reutilització de materials.

Carles Salut, coordinador: Aquest any és un estiu de canvi per moltes qüestions i està basat en la reutilització i el reciclatge. Tenim un personatge que ve d’un altre planeta i la brossa espacial ja li està arribant a casa seva.

Enguany s’han pres mesures com la reducció del nombre de membres per grup i s’han habilitat diverses entrades a l’escola, a banda d’incorporar aspectes pedagògics sobre com fer un bon rentat de mans o què significa la transmissió del virus.