Els propers dies caldrà haver resintonitzat els canals a tota la Garrotxa

Després que la crisi del coronavirus va obligar a aturar el dividend digital, en els propers dies s’assistirà a l’apagada d’alguns canals a la Garrotxa, entre ells Olot Televisió i Televisió del Ripollès. Per tant, caldrà resintonitzar-los.

En els termes municipals de la Vall de Bianya i la Vall d’en Bas, el canvi ja ha estat efectuat, així com a la pràctica totalitat d’Olot. La propera setmana es realitzarà la mateixa operació en els repetidors de Santa Magdalena i la Mare de Déu del Mont, que donen cobertura a la resta de la comarca.

Albert Brosa, director d’Olot Televisió: De cares a la setmana vinent, afrontem l’última etapa del canvi de freqüència dels canals d’Olot Televisió i Televisió del Ripollès. Totes aquelles persones que viuen en municipis com Santa Pau, Maià, Les Planes, una part d’Olot, Maià de Montcal…que encara estan veient Olot Televisió, que sàpiguen que al llarg de la setmana vinent es farà la resintonització de canals.

En el cas d’habitatges amb antena individual, només cal resintonitzar els canals mitjançant el comandament del televisor. Pel que fa a les comunitats de veïns amb antena col·lectiva, cal avisar una empresa instal·ladora homologada per adaptar l’antena, perquè instal·li el nou mòdul. Posteriorment, cada veí ha de resintonitzar els canals. Els espectadors poden trobar Olot Televisió al canal 21.

Deixa un comentari