Èxit d’inscripcions a les activitats d’estiu del Club Natació Olot

El Club Natació Olot ja ha donat tret de sortida a les activitats d’estiu d’enguany. Els infants i joves poden practicar disciplines esportives tan variades com el tennis o el waterpolo. Això sí, tot plegat barrejat amb propostes molt més lúdiques.

Olga Carnero, coordinadora casal d’estiu CNO: Nosaltres el que fem és un casal poliesportiu. El que intentem fer és potenciar tots els esports que fem aquí, sigui el tennis, el pàdel, la natació, el waterpolo…i ho combinem també amb casal de lleure.

Mariona Pereira, participant: Hem fet un joc pels nens petits, que eren una diana, un tres en ratlla i un memori. Hem anat a la piscina a fer relleus i hem jugat al mocador.

Biel Arbat, participant: Hem fet relleus de diferents tipus i el que m’ha agradat més ha estat amb la taula de surf a la panxa i anar picant de peus i mans.

Pel que fa a les mesures de seguretat, s’han distribuït els grups en diferents espais, una franja horària d’entrada i sortida a les instal·lacions així com un monitor per cada deu nens.  A diferència d’altres anys, s’han suspès les sortides fora de les instal·lacions per evitar així desplaçaments.

Tot i les mesures extraordinàries, des del club consideren tot un èxit el nombre d’inscripcions  en un estiu també extraordinari.

Olga Carnero, coordinadora casal d’estiu CNO: Nosaltres estem al 90%. Estem contents, els nens s’ho passen molt bé i estem intentant que tan els nens com nosaltres, habituar-nos a aquesta situació que ens ha tocat viure.

Biel Arbat, participant: Ha estat molt diferent a causa de la covid. Els altres anys hi havia moltes persones, més de 200, i aquest any menys.

Des de l’entitat olotina, animen a tots els socis infants i joves que no s’hagin apuntat a les activitats d’estiu a fer-ho les setmanes d’agost, on encara queden algunes places lliures. Tota la informació la poden trobar al web del Club Natació Olot.