Les Preses inicia aquest cap de setmana la programació d’estiu

Les activitats d’estiu arriben a Les Preses aquest cap de setmana amb una programació d’actes gratuïts i oberts a tots els públics.

Dissabte a les 10 del vespre serà el torn del cinema a la fresca a la piscina municipal i diumenge tindrà lloc el ‘Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple’. La setmana vinent ‘Gra de Sorra’ seran els encarregats d’animar als assistents al pati de ca les Monges i dijous 23 de juliol, coincidint amb la nova data de la Diada de Sant Jordi, es presentarà el llibre ‘Retalls de vida’ d’Anna Maria Vila, a més de l’actuació de la companyia ‘Alquímia Musical’ i l’entrega de premis del concurs de relats curts i concurs de cartells. El consistori està treballant per oferir una nova programació durant el mes d’agost.

Albert Danés, regidor Cultura Ajuntament Les Preses: De cares al mes d’agost també volem fer algunes activitats perquè la gent del poble pugui sortir de casa i gaudir d’alguna activitat sempre amb les mesures de seguretat marcades per les autoritats sanitàries.

Tot i que aquest any la programació habitual coneguda al municipi com ‘Les Preses a la fresca’ ha patit un canvi de format l’ajuntament no ha volgut deixar de celebrar l’estiu a la vila.

Deixa un comentari