Sant Joan les Fonts prepara la 15a edició de la Fira de la Bruixeria amb productes locals

Quan parlem de màgia a la Garrotxa és inevitable pensar en la Fira de la Bruixeria de Sant Joan les Fonts, que enguany arriba a la seva 15a edició. A causa de la situació actual arran del coronavirus aquest és un dels esdeveniments que encara penja d’un fil, tot i que la seva data de celebració està prevista pels propers 3 i 4 d’octubre. L’Ajuntament, però, de moment ha decidit tirar endavant l’organització de la fira, aquest any enfocada al producte de quilòmetre 0.

Imma del destí, coordinadora Fira Bruixeria: Ens basarem en la gent que tenim aquí, amb les feines de les persones de la comarca i obrint un ventall de possibilitats diferents sense explorar cultures diferents com havíem fet altres anys. Cada any anàvem a investigar una cultura i enguany serà la nostra.

Amb totes les mesures de seguretat establertes s’està preparant una fira per posar en valor la comarca i els seus habitants amb espectacles de temàtica local, el treball de les energies amb les cultures escèniques, el tractament de l’aigua i el reiki.

Imma del destí, coordinadora Fira Bruixeria: Farem una escola del ball de bruixes perquè hi pugui participar més gent, incloent als més petits que en tenen moltes ganes.

Si la situació no permet la seva celebració també s’ha posat sobre la taula la possibilitat de fer-la de manera virtual.