Augmenten a 19 els afectats pels tres brots de coronavirus a la Garrotxa

S’eleven fins a 19 les persones afectades pels tres brots de la Garrotxa. En les darreres hores, tres dels contactes de les 16 persones infectades en un primer moment per aquests brots generats en l’àmbit laboral de tres empreses, han donat positiu a la prova de detecció. Dos d’ells van fer-ho divendres. El tercer s’ha conegut aquest mateix dilluns. Cap d’ells no ha requerit ingrés a l’hospital i es troben en aïllament domiciliari.

Alguns de la prop d’una vintena d’afectats estan a punt de complir dies d’aïllament preventius o els han complert ja. El primer cas conegut va ser detectat el passat 28 de juny. Tots els brots estan controlats i continguts. Un d’ells va obligar a tancar l’activitat d’una empresa familiar. L’altre cas conegut va obligar a reduir al 50% l’activitat del torn de nit de l’empresa Resol de les Preses.

Deixa un comentari