El duet Freedom of Choice ofereix l’únic concert de l’estiu a Els Hostalets d’en Bas

Així sonava divendres a Els Hostalets d’en Bas el duet Freedom of Choice, format per la cantant Kirsten Bolg i el guitarrista Jordi Figueres. L’Associació Musical de la Vall d’en Bas fa anys que organitza els Concerts d’Estiu del municipi, que enguany solament ha ofert un únic concert. Aquest any, però, era un curs especial. L’entitat musical complia vint anys de vida.

Josep Ramon Masllorenç, vocal de la junta de l’Associació Musical de la Vall d’en Bas: No volíem deixar passar aquest any en blanc, perquè ja ho celebrarem l’any que ve, si tot va bé i les coses responen. Volíem fer un concert almenys, per dir que encara hi som i que no hem desaparegut.

Més d’una cinquantena de persones van passar una estona agradable i reposada tot escoltant els diferents temes proposats per Freedom of Choice.

Josep Ramon Masllorenç, vocal de la junta de l’Associació Musical de la Vall d’en Bas: Cançons d’avui i de sempre. Les clàssiques. Algunes no s’acostumen a cantar gaire, però són les que els hi agrada a ells.

L’alcalde de La Vall d’en Bas, Lluís Amat, no es va voler pedre aquesta important cita amb la cultura i va afirmar la importància de celebrar aquests petits esdeveniments, per ajudar que la cultura no decaigui.

Lluís Amat, alcalde de la Vall d’en Bas: És important que amb la cultura, que està patint molt en aquesta situació, fem el possible per mantenir-la viva i per agrair la feina que es fa des del món associatiu i des de l’associació musical. Per tant, per nosaltres avui és un dia important.

Un dia important per al municipi i amb ganes que la música torni a sonar una vegada més als Hostalets d’en Bas.