El Festival ÉsDansa celebrarà la seva 38a edició del 20 al 23 d’agost amb totes les mesures de seguretat a causa de la COVID-19

El Festival Ésdansa, ha confirmat aquest mateix dilluns al matí que la 38a edició del festival se celebrarà el proper mes d’agost., una edició que es realitzarà tot adaptant-se a les mesures sanitàries i de protecció tant dels artistes, voluntaris i membres de l’equip Ésdansa així com del públic general.

L’organització del festival, ha anunciat que l’edició d’enguany quedarà reduïda a 4 dies, del 20 al 23 d’agost. Així mateix, l’organització també ha comunicat que presentarà una nova edició d’Ésdansa’T, la línia formativa del festival, que obrirà inscripcions el proper dimecres 15 de juliol.

La direcció del Festival Ésdansa donarà a conèixer el contingut artístic dels 4 dies de Festival en els pròxims dies.

x