El Parc Nou d’Olot es converteix en l’espai de trobada del cicle ‘Acompanyament emocional en temps de crisi’

El Parc Nou s’ha convertit, durant tres setmanes consecutives, en un espai de trobada entre els assistents del cicle ‘Acompanyament emocional en temps de crisi’, una proposta sorgida de la voluntat de compartir experiències i impressions sobre emocions corrents però poc expressades com són la por, la ràbia, la tristesa i el dol.

Pablo Palmero, psicòleg: Són emocions incòmodes i a vegades provoquen contractures emocionals quan no són viscudes d’una manera natural, més humana. Amb les conseqüències del patiment i dificultats de tot tipus.

El cicle pretén oferir les eines per comprendre la funció natural de l’emoció a tractar, les seves possibles perversions i maneres de viure-la amb respecte i alliberació, a banda de proporcionar un espai de comprensió en grup després del confinament i l’aïllament social viscuts durant els darrers mesos.

Joan Rodríguez, terapeuta d’integració psico-corporal: Intentar crear un espai el màxim acollidor i segur. En el qual primer aportem els nostres coneixements com a professionals i com a persones que hem viscut processos de teràpia profunda, i un cop explicades quatre coses de l’emoció que toca, intentem convidar a la gent a que expressi el que pensa i com s’ha sentit.

Tot i que el cicle ja ha arribat al seu final, els seus creadors s’estan plantejant engegar altres propostes similars gràcies a la bona rebuda que han tingut per part del públic assistent.