La Federació Catalana de Futbol preveu calendaris per evitar la suspensió de les lligues

El calendari de competicions de futbol amateur en l’àmbit territorial català ha canviat amb la crisi del coronavirus. Si bé l’inici al futbol base no varia substancialment, per a primera, segona i tercera catalana, la lliga començarà a l’octubre, un mes després de l’habitual. El calendari previst per la Federació Catalana de Futbol respon a la represa després de la pandèmia del coronavirus i a la voluntat de no avançar-se a l’inici de les lligues de Primera, Segona, Segona B i Tercera. La federació espanyola encara no ha pres una determinació al respecte, tot i que, amb la Champions, els Playoffs d’ascens i les setmanes de descans, es preveu que comencin a mitjans de setembre.

El retard en l’inici de les competicions de futbol amateur allargarà al seu torn el seu final, previst per a l’últim cap de setmana de maig i en limitarà els descansos al llarg de l’any per diferents festius.

Jordi Bonet ha assegurat que per a la propera temporada s’han previst solucions per reaccionar davant algun nou imprevist, ja sigui pandèmic o d’altre naturalesa, que amenaci amb interrompre o suspendre les diferents lligues.

Aquestes solucions seran presentades a la propera assemblea de la federació perquè puguin ser aprovades, previsiblement entre l’agost i el setembre, abans de l’inici de les competicions.

Deixa un comentari