El Club Natació Olot recapta 590 euros durant la jornada del Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple

La piscina de les Tries va ser una de les instal·lacions de la comarca que va acollir l’activitat ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’. Aquest any, però, no es va poder veure el salt multitudinari de les edicions anteriors.

Amb una capacitat màxima de setanta persones dins la piscina exterior, els participants es van llançar a l’aigua mantenint la distància de seguretat.

Gemma Soy, presidenta del CN Olot: La finalitat d’aquesta jornada jo diria que bàsicament són dues. Una és conscienciar a tots els usuaris i els socis de totes les piscines de Catalunya d’aquesta malaltia que encara existeix i que queda molt de camí per trobar-hi una solució. I l’altra, i no menys important, és aconseguir uns fons amb la venda que fan del material la Fundació per l’Esclerosi Múltiple per col·laborar amb aquesta investigació i aconseguir que aquests efectes tan devastadors d’aquesta malaltia s’aturin.

L’esclerosi múltiple és una malaltia degenerativa i crònica del sistema nerviós que afecta el cervell i la medul·la espinal.

Aniol Sellabona, regidor d’Esports a l’Ajuntament d’Olot: Són lluites que paral·lelament hem de continuar afrontant. Hem de continuar donant suport a totes aquestes persones, veïns i veïnes que pateixen també. Per tant, qualsevol ocasió és bona.

La iniciativa, però, no consisteix només a mullar-se. El Club Natació Olot, com cada any, va donar tots els diners recaptats durant la jornada a partir de la venda de material i restauració a la Fundació per l’Esclerosi Múltiple. L’entitat ha recollit un total de 590 euros, entre donacions, la venda de productes de la fundació durant la jornade de diumenge i l’aportació que n’ha fet el propi club.