Txema the Postcard omple d’una màgia diferent el festival ‘Pesca l’Estiu’ de Sant Feliu de Pallerols

Amb totes les mesures de seguretat, com la distància entre persones i l’ús obligatori de la mascareta, Sant Feliu de Pallerols va iniciar el 3 de juliol el festival ‘Pesca l’estiu’, amb l’actuació de la soprano Susanna del Saz. Aquest dissabte va ser el torn del mag Txema Muñoz que va oferir un espectacle de màgia diferent del que estem acostumats a veure on va combinar la música i el gest. Anna Roca, membre de la comissió de cultura de l’Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols va destacar el fet que el festival hagi seguit endavant i ha remarcat els beneficis que té la cultura per a la població.

Anna Roca, comissió de cultura de l’Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols: El més fàcil era cancel·lar el festival. Però després vam valorar dues coses. La cultura. Hi ha molta gent que viu de la cultura. Actors, tècnics i teatres en si. Hi ha molta gent que viu de la cultura. Ells ens han estat ajudant durant aquest confinament a partir de les xarxes, ara ens toca a nosaltres ajudar-los una mica. Per altra banda, la gent i les persones els convé molt anar a veure teatre, espectacles, màgia o escoltar música.

L’espectacle Txema the Postcard va reunir una cinquantena de persones, nens i adults, a la Sala Ca les Hermanes. La interacció permanent entre el públic i l’artista va ser un dels trets més característics de l’esdeveniment. L’alcalde del municipi, Artur Colomer, va valorar el festival de la mateixa manera, destacant la importància d’ajudar que la cultura es vagi recuperant de la sotragada viscuda durant els últims mesos, a causa de la pandèmia.

Artur Colomer, alcalde de Sant Feliu de Pallerols: Vam fer unes reunions prèvies ja fa unes quantes setmanes i vam prendre la decisió de continuar els espectacles que vam iniciar l’any passat. Teatrals, familiars, musicals, etc. i per donar un impuls a la cultura en general, que també ho necessita molt.

La segona edició del festival continuarà amb l’actuació ‘A la fresca’ d’Anna Confetti, a banda d’altres artistes que permetran als pescallunes gaudir d’un temps estiuenc ple d’activitats.

Deixa un comentari