El F.C. Sant Privat d’en Bas rep 500 euros del premi Joc Net de la Federació Catalana de Futbol

Acabar amb la violència física i verbal dins el terreny de joc és l’objectiu principal de la campanya ‘Tots som un equip’ de la Federació Catalana de Futbol, amb la qual es pretén fomentar la resolució de conflictes, el treball en equip i els hàbits de vida saludables entre els equips catalans. Dins aquesta campanya s’hi troba el premi ‘Joc Net’, on s’han repartit 82.500 euros entre els 111 equips amb menys sancions de Primera, Segona, Tercera i Quarta Catalana, entre ells el Sant Privat d’en Bas.

Quim Martí, membre junta F.C. Sant Privat d’en Bas: Un equip que pot anar a tot arreu i sortir amb més o menys elegància del camp. Nosaltres entrem al terreny de joc, saludem als àrbitres i als rivals i quan sortim volem fer-ho de la mateixa manera, tan si hem guanyat com perdut.

David Anto, entrenador F.C. Sant Privat d’en Bas: Jo crec que té mèrit que fomentem els valors, la bona relació amb els àrbitres i els rivals. Ja que és una situació que al futbol a vegades no es veu, però que des del club, l’staff i els propis jugadors estem implantant i practiquem dia a dia.

El club ha rebut 500 euros per la seva pràctica respectuosa i no violenta dins el terreny de joc.

Ruben Prada, capità F.C. Sant Privat d’en Bas: Aquesta temporada ens hem estat jugant coses amb molta il·lusió, poder quedar a la part alta de la taula i a vegades sí que hem hagut de controlar alguna entrada a destemps o alguna pèrdua de temps i no ha estat fàcil, llavors al final quedar segons a aquesta nova competició és un honor.

x