Creu Roja Catalunya elogia els projectes i esforços de l’assemblea garrotxina

Aquest dimarts Creu Roja Garrotxa va rebre una visita molt especial. El president de Creu Roja Catalunya, Josep Quintet i la presidenta provincial, Roser Llevat van visitar la Garrotxa amb l’objectiu de conèixer de prop la tasca de Creu Roja a la comarca. Quintet, a més, ha volgut posat en valor l’equip humà que forma part de Creu Roja Garrotxa.

Josep Quintet, president Creu Roja Catalunya: De vegades ens passa desapercebut. Estem acostumats a que a Catalunya hi ha grans metròpolis de milions d’habitants, i ens oblidem. Coneixíem la Garrotxa pels seu espai natural, però també hi ha gent ferma, grans persones.

I es que arran de la crisi sanitària, social, laboral i econòmica derivada per la incidència del COVID-19, Creu Roja Garrotxa ha doblat la seva activitat i transformar i adaptar els seus projectes sense descuidar però la resta d’usuaris.

Emili Bassols, president Creu Roja Garrotxa: Les xifres han pujat significativament d’usuaris i serveis que hem anat fent Això ens ha exigit molt a recursos humans. Ens hem hagut de reinventar amb alguns projectes, adaptar-los a una circumstancia excepcional i amb això hem treballat. Hem intentat fer el millor que ho hem sabut. Hem intentat estar allà on pensàvem que havíem d’estar.

Creu Roja la Garrotxa és una assemblea present als 21 municipis de la comarca amb més de 2.000 socis i prop de 300 voluntaris i es caracteritza pel treball realitzat en l’àmbit de la gent gran, en projectes com el transport adaptat o el voluntariat a residències, així com en àmbits amb alguna dificultat com ara infància en risc social, joventut o persones amb discapacitat