L’Ajuntament d’Olot eixamplarà les voreres del pont del carrer Zamenhoff per reduir la velocitat dels vehicles

Les voreres del carrer Zamenhoff, a l’avinguda Sant Jordi d’Olot, es faran mes amples a l’espera de la construcció de la variant. A conseqüència, la calçada del pont sobre el riu Fluvià es farà més estreta, amb l’objectiu d’obligar els vehicles a reduir la velocitat.

Pep Berga, alcalde d’Olot: Efectivament aquesta és la intenció. Al trobar-te en un carrer més estret acabis frenant i passis amb més compte.

Es tracta d’un tram de 162 metres de longitud comprès entre la ronda Sant Miquel i el carrer Terrassa. El projecte preveu ampliar i eixamplar les voreres del tram de via que passa pel pont del carrer Zamenhoff que passaran a tenir 3,50 metres d’amplada. La calçada per on circularan els vehicles motoritzats disposarà de 7 metres d’amplada, quan ara en té 10 i es mantindran els carrils de circulació en ambdós sentits de la marxa.

Els treballs tenen un pressupost de poc més de 82.000 euros i es preveu que tinguin una durada d’un mes i mig.

Aquesta actuació s’inclou en  el conjunt d’accions que es van acordar de forma consensuada l’Ajuntament d’Olot i la plataforma ‘No és un vial, és un carrer’ per avançar en la pacificació de l’avinguda Sant Jordi.