Els grups municipals d’Olot recolzen la decisió de l’equip de govern davant la suspensió de les Festes del Tura 2020

Tots els grups municipals han manifestat el seu recolzament a l’equip de govern en la decisió de suspendre les festes, afirmant que ha estat una decisió consensuada i unànime i que es tracta doncs, de responsabilitat.

Laila El Gamouchi, portaveu ERC Olot: És una qüestió de responsabilitat perquè pensem que per davant de tot estan les persones, i per tant, si les autoritats sanitàries consideren que s’han de prendre aquestes mesures i decisions nosaltres ho recolzem totalment.

Josep Guix, portaveu PSC Olot: L’alcalde ens va demanar si podíem ser solidaris amb aquesta suspensió per no celebrar enguany les Festes del Tura i hi estem d’acord.

Lluís Riera, portaveu CUP Olot: Hem de tenir molt clar totes les entitats i sectors més afectats. Necessitarem un pla de xoc social molt més gran del que s’ha fet fins ara. S’ha començat a treballar pel bon camí, sabíem que era insuficient i haurem de treballar-hi molt més i millor.