L’Ajuntament d’Olot donarà suport a les associacions que tenien barraques al Firal durant les Festes del Tura

L’Ajuntament d’Olot s’ha posat en contacte amb les entitats que organitzen actes per comunicar la decisió de la suspensió de les Festes del Tura 2020 i properament es reunirà amb les associacions que tenien barraques al Firal per donar-los suport perquè puguin mantenir la seva activitat durant l’any.

Agustí Arbós, regidor de Festes Aj. d’Olot: Mencionar a totes les entitats, barraquistes i col·laboradors de les Festes del Tura que aquest any no hi podran ser i que els tindrem en compte per a tot el que faci falta perquè sabem que és una situació extraordinària i com a ajuntament i àrea de festes hem de seguir al seu costat.

Pep Berga, alcalde d’Olot: Hi ha una colla d’entitats que a través de l’activitat que fan amb les barraques obtenen un finançament que és important. Seurem amb cadascuna d’elles per veure quines són les seves necessitats.

x