El ple del Consell Comarcal aprova els convenis de gestió de menjadors escolars a l’espera del que acabi resolent la Generalitat

Aquest dijous s’ha celebrat ple del Consell Comarcal, ple telemàtic, en què es va aprovar el compte general de l’exercici 2019, amb l’abstenció de la CUP, un compte que s’ha tancat amb un resultat positiu de 390.000 euros. El ple també va aprovar els preus i els convenis per a la gestió dels menjadors escolars l’any vinent, aquests últims, amb l’abstenció d’Esquerra.

Els convenis es van aprovar amb una durada d’un any, esperant el que la Generalitat resolgui sobre si les Associacions de Mares i Pares poden seguir gestionant el servei, donant marge al novembre a aquelles AMPES que el gestionen indirectament, a través de la contractació de l’empresa, perquè es pronunciïn sobre si voldran seguir fent-ho per al curs 2021-2022.

En aquest ple, l’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca ha demanat que el Consell Comarcal gestioni el servei de manjador de l’escola bressol El Petit Lledoner del municipi.