Figueres endureix les mesures de protecció davant la COVID-19 a causa dels rebrots

Figueres ha endurit les mesures de protecció contra la Covid19 degut als rebrots que estan començant a sorgir a la capital de l’Alt Empordà i a diversos municipis de la comarca. El consistori figueres ha optat per tancar parcs infantils i públics de la ciutat, se suspèn Sant Jordi, s’augmenten les mesures de control als mercats, es redueix l’aforament al transport públic i es multarà les persones sense mascareta

L’Ajuntament de Figueres pren mesures per evitar la propagació de la COVID-19 a la ciutat arran de les últimes xifres. L’alcaldessa també s’ha volgut adreçar especialment a la població jove ja que la mitjana d’edat d’afectacions és més baixa que al mes de març. A partir de demà no només es tancaran els parcs sinó que també es denunciarà a les persones que no portin la mascareta posada.

Per la seva banda el gerent de l’Hospital de Figuers, Martí Masferrer, ha donat un missatge de tranquil·litat i a explicat que de les 4 persones ingressades per Covid dues no són de la comarca. Una d’elles és un camioner que venia de Lleida.