Junts per la Vall reivindica la necessitat de col·laboració amb l’equip de govern de la Vall d’en Bas

Després de poc més d’un any en l’oposició de l’Ajuntament de la Vall d’en Bas, Junts per la Vall, partit encapçalat per Toni Arimany, ha fet un repàs del seu pas al consistori i reclama més voluntat de col·laboració i consens. El cap del partit afirma que l’equip de govern ha comptat amb l’oposició en moltes decisions, sobretot, per gestionar temes com el dels ajuts a empreses arran la crisi causada per la COVID-19, però lamenten que aquesta voluntat de col·laboració no sempre ha estat així.

Toni Arimany, portaveu JuntsxCat Vall d’en Bas: El dia a dia ja entenem que és una cosa que ha de portar l’equip de govern, però en altres projectes com més contrastos tens a vegades pots arribar a un consens millor, més ràpid i econòmic.

L’oposició critica no haver estat present en la presa de decisions que afecten al municipi com la gestió de l’aparcament d’autocaravanes previst al costat de l’alberg o el dels pins.

Toni Arimany, portaveu JuntsxCat Vall d’en Bas: Al costat mateix d’on tenim la barrera ja haver condicionat un pàrquing. Ens limitem molt als quaranta o cinquanta cotxes que pugen al dia. D’altra manera tots els cotxes que venen aquí pagarien per aparcar o per persones que accedissin als pins. Nosaltres creiem que s’hauria d’haver buscat una altra fórmula i juntament segurament podríem haver arribat a un altre consens.

També reivindiquen la problemàtica de l’habitatge i la necessitat de la venda de parcel·les o la possible instal·lació de càmeres de seguretat a l’entrada del municipi, projectes que mencionen sota l’objectiu de sumar i treballar pel poble conjuntament.

x