L’Ajuntament d’Olot aprova la contractació de les obres de millora a l’Escola Volcà Bisaroques

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Olot va aprovar el plec de clàusules administratives i tècniques, per a la contractació de les obres dels nous lavabos de l’Escola Volcà Bisaroques. Els treballs preveuen la construcció dels serveis higiènics de la zona infantil amb un pressupost de més de 51.000 euros. L’actuació permetrà enderrocar els lavabos actuals substituint-los per uns de nous i millorar les instal·lacions d’aigua, electricitat, sanejament, paviment, revestiments i calefacció.

Pep Berga, Alcalde d’Olot: l’Escola Bisaroques comença a tenir una colla d’anys i els lavabos no s’havien canviat. L’escola ja ens ho havia demanat. És una obra que requereix 6/7 setmanes per fer-se i aprofitem ara que no causarem cap molèstia als nens i nenes que van a l’escola.

Aquestes obres de l’Escola Bisaroques formen part de les actuacions de millora en els edificis municipals que impulsa el consistori.

Pep Berga, Alcalde d’Olot: A nosaltres ens agradaria molt al cap d’aquests 4 anys haver aconseguit fer un ‘plan renove’ de totes les escoles i instituts de la comarca.

La millora de l’Escola d’Art on aquest any s’ha de realitzar una nova fase de rehabilitació també s’inclou en aquest programa d’actuacions als 23 centres educatius de la capital.