Mei García presenta el llibre fotogràfic ‘L’Olot d’Abans’, sota el segell de l’Editorial Oliveras

A pocs dies perquè se celebri el Dia del Llibre, Mei García va decidir presentar dissabte el seu nou llibre fotogràfic ‘L’Olot d’Abans’, sota el segell de l’Editorial Oliveras.

La Mei representa un grup de Facebook d’on es comparteixen fotografies antigues de la ciutat d’Olot. Fa dos anys, l’autora olotina va liderar una exposició al Museu de la Garrotxa amb un recull de fotografies de la ciutat.

Mei García, autora de l’Olot d’Abans’: L’objectiu que tenim a l’hora de publicar aquest llibre és posar en valor totes aquelles fotografies que tenim a casa i que són records bonics. El que hem fet és compartir-los aquests records. Aquí hi ha un recull de moltes coses: excursions familiars, carreres, esdeveniments esportius, botigues que ja no hi són, la faràndula i moltes coses.

L’olotina ha estat recollint el material durant uns mesos i ara que el llibre és una realitat, va voler remarcar el bon tracte rebut des de l’Editorial Oliveras. En concret, va destacar el format gran de la publicació i les més de 1.250 fotografies impreses en paper fotogràfic.