La piscina municipal d’Olot, solidària amb la jornada ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’

El ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’ és una de les jornades solidàries més consolidades a la comarca i arreu del país. Diumenge al matí va ser el torn de la piscina municipal d’Olot, on desenes de persones, grans i petits, es van llançar a l’aigua.

De moment, no es troba una cura a aquesta malaltia que pot presentar diverses afectacions independentment de la persona que la pateixi, com fatiga, visió borrosa o mal muscular.

Joan Danés Gifra, director de la piscina municipal: L’activitat del ‘Mulla’t és una activitat que porta molts anys fent-se aquí a la piscina, des que es va inaugurar la piscina, però ja porta anys fent-se a escala de tot Catalunya. Una activitat adreçada a donar a conèixer aquesta malaltia.

Els objectius de l’activitat: sensibilitzar la societat i aconseguir fons per ajudar que la investigació avançi. La piscina municipal va donar íntegrament tots els diners recaptats a partir del marxandatge i l’entrada a la instal·lació a la Fundació Esclerosi Múltiple.

Joan Danés Gifra, director de la piscina municipal: El que es tracta és de vendre aquests petits materials: tovalloles, camisetes, guardioles, ampolles o unes bosses per portar les coses per anar a la piscina. Els diners els guardem i els adrecem a l’entitat del Mulla’t.

Una bona acollida que, a més, va comptar amb l’ajuda d’un temps excel·lent.

x