Duaita Prats i Eugeni Prieto presenten el llibre ’79 ànimes d’artista en l’univers gironí’

Com un “artefacte” descobridor d’ànimes, una peça de col·leccionista. Així descriu la seva darrera obra la periodista i artista olotina Duaita Prats. És el llibre “79 ànimes d’artista en l’univers gironí”, que acaba de publicar juntament amb l’artista i comissari Eugeni Prieto, una obra que fuig de l’estètica dels catàlegs convencionals per endinsar-se en la vessant més profunda de diferents artistes.

Duaita Prats, artista: El llibre reuneix fotografies que ha fet al llarg del temps Eugeni Prieto, que és comissari d’art i artista, i que les ha anat fent d’una manera determinada. Crec que a través d’elles es pot anar descobrint al darrera de la mirada i el posat de cadascú, l’ànima que rau al darrera de cada artista.


Entre els protagonistes de “79 ànimes d’artista” hi ha diversos garrotxins com la mateixa Duaita, Anna Manel·la, Quim Domene, Narcís Coderch i Mariona Comellas.

Duaita Prats, artista: Són artistes que som d’aquí però també n’hi ha que són de fora de Girona i que desenvolupen la seva vida professional a la província.

L’obra de Duaita Prats i Eugeni Prieto es presenta aquest dimecres 22 de juliol a les 19h de la tarda a la Casa de Cultura de Girona.